Messi: 30 golov na 19 zaporednih tekmah

Leo Messi je nadgradill lanski dosežek Cristiana Ronalda, ki je zabil vsem ekipam v španski La Ligi. Argentincu je namreč uspelo zabiti vsem nasprotnikom na 19 zaporednih tekmah. V tem obdobju je Messi dosegel kar 30 golov, ki so na ogled v spodnjem videu.
Oglej si celoten članek

Leo Messi je svoj dosežek zapečatil v 73. minuti srečanja proti Celti na stadionu Balaídos v Vigu. To je bil že njegov 43. zadetek v letošnji sezoni. Argentinec je zabil na 19 zaporednih tekmah in tako dosegel gol proti vsem nasprotnikov v španski La Ligi. V sliki in besedi si lahko njegov rekord pogledate v zgornjem videu.

Kljub novemu strelskemu rekordu, ki jih je 'La Pulga' najbrž že vajen, pa Messi ni bil najbolj zadovoljen s tekmo proti Celti. Barcelona je namreč v Galiciji iztržila le remi (2:2).

"Rekordni niz ni pomemben. Srečen sem, ker sem zadeval na vseh teh tekmah in pomagal ekipi, toda to ni važno. Želeli smo premagati Celto, kar pa nam ni uspelo," je glede noveda mejnika povedal Argentinec in nekaj besed namenil tudi povratniku - trenerju Titu Vilanovi. "Tito se zdi zelo živahen. Zelo je pomembno, da je spet z nami."

Kot že veste, je v lanski sezoni Cristiano Ronaldo prav tako zabil vsem ekipam, toda Portugalcu to ni uspelo na zaporednih tekmah. Bi pa v šali lahko dejali, da je tudi letos Cristiano naredil nekaj, kar Messiju (še) ni uspelo. Zabil je namreč tudi svoji ekipi, z avtogolom je odločil tekmo madridskega Reala v Granadi (1:0). Morda pa bo Messi na naslednji tekmi zabil avtogol in tako res dosegel gol proti vsem ekipam v najboljši španski nogometni ligi. Slednje je seveda zapisano v šali, vendar si je kar težko predstavljati strelski rekord, ki bi bil izven dosega 'La Pulge'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.