Messi besen z igrišča, L.A. ga ne bo videl

Foto: Reuters Messi Neymar Lima Foto: Reuters Messi Neymar Lima Foto: Reuters Messi Neymar Lima Foto: Reuters Messi Neymar Lima Foto: Reuters Messi Neymar Lima Alves Aimar prijateljska tekma dobrodelna dobrodelno Foto: Reuters Messi Neymar Lima Foto: Reuters Messi Neymar Lima
Lionel Messi je na dobrodelni tekmi v Peruju doživel neprijetno presenečenje. Nato je odpovedal še sodelovanje na prireditvi v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je jezno zapustil zelenico nacionalnega stadiona v Limi, kjer se je igrala dobrodelna tekma med njegovo enajsterico pod vodstvom Fabia Capella in ekipo brazilskega talenta Neymarja, ki jo je vodil Zico.

V nekem trenutku je Capello s tribune na klop za rezerviste ob igrišču poklical družino obeh velezvezdnikov Barcelone. Tako so se dva Messijeva brata in tudi Neymarjev oče napotili ob rob igrišča, kar pa ni z razumevanjem sprejela očitno ne preveč dobro informirana perujska policija, ki je to preprečila na zelo grob način, je zapisal portal Peru.com, ki je o celotnem obisku "La Pulge" v prestolnici poročal zelo obširno. 

Kalifornija ostala brez spektakla

Messi je to videl z zelenice in takoj zahteval menjavo ter nato jezno odkorakal z igrišča. Morda je bil to tudi razlog, da je Argentinec odpovedal sodelovanje na sredini prijateljski dobrodelni tekmi v Los Angelesu, kjer naj bi se na Coliseumu pomerila Messijeva ekipa (s Cescom Fàbregasom, Gerardom Piquéjem in Sergiom Busquetsem) proti mešani ekipi svetovnih zvezdnikov (Robert Lewandowski, Sergio Kun Agüero, Kevin-Prince Boateng).

"Potem ko smo nekaj ur neuspešno poskušali prepričati ljudi iz Messijevega menedžerskega štaba, naj izpolnijo svoje obveznosti iz pogodbe in naj Messi pride v Los Angeles, je jasno, da omenjeni ljudje nimajo spoštovanja do navijačev na tem območju," je zatrdil Todd Graham, predsednik organizacijskega odbora prireditve v Kaliforniji.

Kriva slaba organizacija

Messi je na svojem profilu na Facebooku sicer zapisal: "Razočaran sem in obžalujem odpoved tekme v Los Angelesu, a tekme nisem mogel odigrati, ker je bila organizacija nezadovoljiva. Želel sem uživati, tako kot sem drugod, na tekmah v Peruju in Kolumbiji. Žal mi je zaradi navijačev, ki so želeli podpreti naš namen."

Najdražje vstopnice za predvideno dobrodelno tekmo v drugem največjem ameriškem mestu so stale okrog 300 ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.