Šport > Nogomet
17 ogledov

Messi besen z igrišča, L.A. ga ne bo videl

Messi Neymar Lima
1/7
Reuters
Lionel Messi je na dobrodelni tekmi v Peruju doživel neprijetno presenečenje. Nato je odpovedal še sodelovanje na prireditvi v Los Angelesu.

Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je jezno zapustil zelenico nacionalnega stadiona v Limi, kjer se je igrala dobrodelna tekma med njegovo enajsterico pod vodstvom Fabia Capella in ekipo brazilskega talenta Neymarja, ki jo je vodil Zico.

V nekem trenutku je Capello s tribune na klop za rezerviste ob igrišču poklical družino obeh velezvezdnikov Barcelone. Tako so se dva Messijeva brata in tudi Neymarjev oče napotili ob rob igrišča, kar pa ni z razumevanjem sprejela očitno ne preveč dobro informirana perujska policija, ki je to preprečila na zelo grob način, je zapisal portal Peru.com, ki je o celotnem obisku "La Pulge" v prestolnici poročal zelo obširno. 

Kalifornija ostala brez spektakla

Messi je to videl z zelenice in takoj zahteval menjavo ter nato jezno odkorakal z igrišča. Morda je bil to tudi razlog, da je Argentinec odpovedal sodelovanje na sredini prijateljski dobrodelni tekmi v Los Angelesu, kjer naj bi se na Coliseumu pomerila Messijeva ekipa (s Cescom Fàbregasom, Gerardom Piquéjem in Sergiom Busquetsem) proti mešani ekipi svetovnih zvezdnikov (Robert Lewandowski, Sergio Kun Agüero, Kevin-Prince Boateng).

"Potem ko smo nekaj ur neuspešno poskušali prepričati ljudi iz Messijevega menedžerskega štaba, naj izpolnijo svoje obveznosti iz pogodbe in naj Messi pride v Los Angeles, je jasno, da omenjeni ljudje nimajo spoštovanja do navijačev na tem območju," je zatrdil Todd Graham, predsednik organizacijskega odbora prireditve v Kaliforniji.

Kriva slaba organizacija

Messi je na svojem profilu na Facebooku sicer zapisal: "Razočaran sem in obžalujem odpoved tekme v Los Angelesu, a tekme nisem mogel odigrati, ker je bila organizacija nezadovoljiva. Želel sem uživati, tako kot sem drugod, na tekmah v Peruju in Kolumbiji. Žal mi je zaradi navijačev, ki so želeli podpreti naš namen."

Najdražje vstopnice za predvideno dobrodelno tekmo v drugem največjem ameriškem mestu so stale okrog 300 ameriških dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.