Messi častni gost Ronalda v Las Vegasu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Leo Messi je bil gost brazilskega Ronalda na zabavi v Las Vegasu.
Oglej si celoten članek

Še preden se je Leo Messi podal na zadnjo v seriji dobrodelnih tekem pod nazivom "Messi and Friends", ki je bila konec prejšnjega tedna v Chicagu, se je v Las Vegasu udeležil zabave, ki jo je organiziral "originalni" Ronaldo – Luís Nazário de Lima.

V prestižnem hotelu v igralniški Meki je bil Argentinec častni gost Brazilca. Vse skupaj se je dogajalo v Wynn Las Vegas & Encore Resort, kjer najcenejše prenočišče stane okrog 300 ameriških dolarjev. Od znanih nogometnih obrazov so opazili še Djalminho, nekdanjega nogometaša španskega Deportiva. Messi se je na kratek postanek podal v družbi bratov Matíasa in Rodriga.

Priljubljeni O Fenômeno, ki je sicer tudi ambasador SP 2014, je bil v "mestu greha" zaradi turnirja UFC (mešane borilne veščine), na katerem je nastopal eden izmed tekmovalcev pod njegovim menedžerskim okriljem, Brazilec Anderson Silva. Slednjega je v Vegasu nokavtiral Chris Weidman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.