Šport > Nogomet
16 ogledov

Messi častni gost Ronalda v Las Vegasu

Luis Nazario da LimaRonaldo Leo Messi Las Vegas Reševalni pas/Twitter
Leo Messi je bil gost brazilskega Ronalda na zabavi v Las Vegasu.

Še preden se je Leo Messi podal na zadnjo v seriji dobrodelnih tekem pod nazivom "Messi and Friends", ki je bila konec prejšnjega tedna v Chicagu, se je v Las Vegasu udeležil zabave, ki jo je organiziral "originalni" Ronaldo – Luís Nazário de Lima.

V prestižnem hotelu v igralniški Meki je bil Argentinec častni gost Brazilca. Vse skupaj se je dogajalo v Wynn Las Vegas & Encore Resort, kjer najcenejše prenočišče stane okrog 300 ameriških dolarjev. Od znanih nogometnih obrazov so opazili še Djalminho, nekdanjega nogometaša španskega Deportiva. Messi se je na kratek postanek podal v družbi bratov Matíasa in Rodriga.

Priljubljeni O Fenômeno, ki je sicer tudi ambasador SP 2014, je bil v "mestu greha" zaradi turnirja UFC (mešane borilne veščine), na katerem je nastopal eden izmed tekmovalcev pod njegovim menedžerskim okriljem, Brazilec Anderson Silva. Slednjega je v Vegasu nokavtiral Chris Weidman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.