Šport > Nogomet
42 ogledov

Privoščil si bo le sedem dni dopusta

lionel messi EPA
Prvi zvezdnik Barcelone Lionel Messi si bo pred začetkom priprav na novo sezono privoščil samo en teden počitka.

Nogometni velemojster Lionel Messi se bo 15. julija pridružil Barceloni, ko bo katalonski velikan začel pripravave na novo sezono. Messi si bo pred vrnitvijo na Camp Nouu privoščil en teden oddiha.

Sezona se je za najboljšega strelca španske lige končala 16. junija, ko je argentinski reprezentanci pomagal do zmage na prijateljski tekmi proti Gvatemali (4:0). Messi bi si lahko po opravljenih reprezentančnih dolžnostih privoščil en mesec počitnic, vendar se je Argentinec odločil, da bo preživel delovno poletje. Nogometni virtuoz se je udeležil niza nogometnih tekem v dobrodelne namene, ki se je prejšnji konec tedna končal v Chicagu.

Messi je od zadnje tekme z Barcelono prepotoval 90 tisoč kilometrov in obiskal Argentino, Ekvador, Gvatemalo, Italijo, Senegal, Kolumbijo, Peru in ZDA. Argentinca so konec lanske sezone pestile poškodbe, kratek odmor pred novim pohodom na domače in evropske lovorike pa signalizira dobro telesno pripravljenost 26-letnega napadalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.