Šport > Nogomet
10 ogledov

Messi: "Barça idealen klub za Neymarja"

Messi Neymar Lima Alves Aimar prijateljska tekma dobrodelna dobrodelno Reuters
Lionel Messi je na novinarski konferenci pred prijateljsko tekmo v Chicagu dejal, da je Barcelona "idealen" klub za njegovega novega soigralca Neymarja.

"Imam srečo, da v Barceloni igram z veliko svetovnimi prvaki in Neymar je še en velik igralec. Dobro je imeti še enega velikega z nami in verjamem, da je Barcelona idealen klub za Neymarja," je pred prijateljsko tekmo v Chicagu povedal Lionel Messi.

Argentinski zvezdnik Barcelone se je pred dnevi v Limi še zadnjič pomeril proti Neymarju, ki je od začetka prejšnjega meseca njegov novi soigralec. Brazilec bo z najboljšim nogometašem zadnjih let združil moči pri Blaugrani, s katero si Messi v njuni prvi skupni sezoni želi osvojiti vse lovorike.

Mundial je nekaj, o čemer sanja

"Cilj bo osvojiti vse naslove z Barcelono in pripravili se bomo na to. Poleg tega si želim dobre pirprave z mislijo na mundial v Brazilliji. Vedno želim igrati na najvišjem nivoju, da bi osvajal lovorike. Jasno je, da je mundial nekaj, o čemer sanjam, ampak ne mislim le na to," je še povedal Messi.

Južnoameričan je predčano zapustil zadnjo prijateljsko tekmo v Peruju, kjer sta se njegova brata zapletla v prerivanje s policisti, poleg njiju pa so organi reda in miru s klopi za rezerve odstranili tudi Neymarjevega očeta.

V Chicagu s Henryjem

Messi je nato odpovedal nastop na še eni dobrodelni tekmi v Los Angelesu in povzročil veliko negodovanja pri številnih navijačih, ki so ostali brez obljubljenega snidenja z enim najboljših nogometašev v seh časov.

Messi brat bratje brata Chicago Čikago stolpnica stolpnice mesto Twitter | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.