Messi: Čudno se mu zdi, ko kdo pride po avtogram

Foto: Profimedia
Argentinski nogometaš je spregovoril o svojem družinskem življenju.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je pred dnevi prejel zlato kopačko za najboljšega strelca v pretekli ligaški sezoni, ko je v dresu Barcelone zabil 37 golov.

Po prejemu nagrade je Argentinec v intervjuju za Marco spregovoril o različnih temah, tudi o odnosu z mladima sinovoma. Thiago je v začetku novenbra dopolnil pet let, Mateo je septembra praznoval drugi rojstni dan. S svojo izbranko Antonello Roccuzzo pričakuje še tretjega otroka.

Črno na belem Messi končal Barçino agonijo

"Moje vsakodnevno življenje se vrti okrog otrok. Zjutraj ju odpeljem v vrtec in ko se vrnem z dopoldanskega treninga, grem po Thiaga. Do večerje skušamo preživeti čim več časa skupaj. Sicer pa imamo enak ritem kot vsaka družina," je dejal Messi.

"Ne prosita me, naj z njima igram nogomet. Včasih že, celo Mateo, ki je še zelo majhen. Thiago že trenira, toda ne prosita me pogosto (da bi igral z njima, op. a.)," je pojasnil velemojster in razkril da sta oba sinova, za razliko od očeta, desničarja.

La Liga Oblakov Atlético vrgel petardo, Real stežka strl Málago

V Messijevem domu se ne pogovarjajo veliko o nogometu. "O nogometu govorimo zelo malo. V klubu ali reprezentanci se mora res zgoditi nekaj velikega, da bi bila to tema pogovora." 

"Včasih me doma vidi in me kliče 'Messi', tako kot navijači. Ni mu še povsem jasno."

Mlajši sin ima razumljivo še vedno težave s superzvezdniškim statusom svojega očeta. "Mateo se še ne zaveda povsem (kdo sem, op. a.). Čudno se mu zdi, ko kdo pride po fotografijo ali avtogram. Thiago že malce razume, toda ne povsem. Rad gre na stadion in gleda tekme, toda ne razume še vsega. Včasih me doma vidi in me kliče 'Messi', tako kot navijači. Ni mu še povsem jasno," je nevsakdanjo težavo predstavil 30-letni Argentinec.

Messi je razkril, da za življenje po koncu aktivne nogometne kariere še nima natančnih načrtov. Dejal je le, da trener najbrž ne bo. "Ne vidim se kot trener, nimam občutka za to. V nekaj letih se lahko kaj spremeni in potem bom na novo ocenil situacijo."

Zadetki Messi do lepe nagrade

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.