''Messi ima več golov, a jaz imam trojčka''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaš Bayern Münchna Franck Ribéry je prepričan, da ima dobre možnosti za zmago na glasovanju za najboljšega nogometaša po izboru Uefe.
Oglej si celoten članek

Francoz Franck Ribéry je eden izmed treh nogometašev, ki se potegujejo za naziv najboljšega igralca po izboru Evropske nogometne zveze (Uefa) v sezoni 2012/2013.

Nogometaš Bayerna bo moral za laskavi naziv premagati Lionela Messija in Cristiana Ronalda, ki sta v lanski sezoni dosegla občutno več zadetkov. ''Celotno sezono sem bil v vrhunski formi in osvojil vse, kar se je dalo osvojiti. Ti argumenti imajo veliko težko. Messi in Ronaldo sta resda dosegla več golov, a jaz sem osvojil trojčka,'' je poveda Ribéry, ki je prepričan, da mu bodo lovorike pomagale od končne zmage.

''Pri glasovanju so lovorike zelo pomembne. Messi in Ronaldo sta odlična nogometaša, vendar menim, da imam dobre možnosti za zmago,'' je dejal 30-letni Francoz.

Ribéry je prepričan, da bi morali med nominirance uvrstiti še nekatere druge nogometaše. ''Nominirianih bi bilo lahko več nogometašev Bayerna. Thomas Müller bi moral biti na seznamu in škoda, da ni, ker je imel odlično sezono,'' je zaključil Ribéry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.