Messi in druščina z vrtoglavim računom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V restavraciji na Ibizi so se trije nogometni zvezdniki skupaj s svojimi boljšimi polovicami očitno dobro zabavali.
Oglej si celoten članek

Večina vrhunskih nogometašev, z izjemo tistih, ki trenutno nastopajo na Pokalu konfederacij, v teh dneh uživa v poletnem dopustu. Številni so se odpravili na sredozemske otoke, med njimi tudi Lionel Messi s svojo izbranko Antonello Roccuzzo.

Na Ibizi sta se mu pridružila soigralec iz vrst Barcelone Luis Suárez s soprogo Sofio, nekdanji član Blaugrane Cesc Fàbregas s partnerko Daniello in še nekateri prijatelji. Druščina je enega od večerov prebila v restavraciji, znesek na računu pa je precej presegel zmogljivosti povprečnih smrtnikov.

Na družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija računa iz omenjene restavracije, končni znesek za plačilo je znašal 37.330 evrov. Med izbranimi artikli je bilo kar 27 pic, pa tudi štiri košare s sadjem in kar 41 steklenic šampanjca.

Messi in Antonella Roccuzzo, ki že imata sinova Thiaga in Matea, se bosta v letošnjem poletju poročila, slavnostni obred bo opravljen v nogometaševem domačem Rosariu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:10 19. Junij 2017.

    pa naj, saj ga imajo dovolj, jaz bi tudi, če bi imel tako možnost.

  • 06:43 19. Junij 2017.

    Brez slovenske foušarije, pa ne gre, a ne!

  • 17:35 18. Junij 2017.

    IDIOTI NA KUBIK - žal v njihovih glavah je prepih. Imajo pač srečo, da se valjajo v denarju! Ampak vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.