Šport > Nogomet
104 ogledov

Messi in druščina z vrtoglavim računom

Messi Suarez Fabregas Ibiza Instagram
V restavraciji na Ibizi so se trije nogometni zvezdniki skupaj s svojimi boljšimi polovicami očitno dobro zabavali.

Večina vrhunskih nogometašev, z izjemo tistih, ki trenutno nastopajo na Pokalu konfederacij, v teh dneh uživa v poletnem dopustu. Številni so se odpravili na sredozemske otoke, med njimi tudi Lionel Messi s svojo izbranko Antonello Roccuzzo.

Na Ibizi sta se mu pridružila soigralec iz vrst Barcelone Luis Suárez s soprogo Sofio, nekdanji član Blaugrane Cesc Fàbregas s partnerko Daniello in še nekateri prijatelji. Druščina je enega od večerov prebila v restavraciji, znesek na računu pa je precej presegel zmogljivosti povprečnih smrtnikov.

Na družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija računa iz omenjene restavracije, končni znesek za plačilo je znašal 37.330 evrov. Med izbranimi artikli je bilo kar 27 pic, pa tudi štiri košare s sadjem in kar 41 steklenic šampanjca.

Messi in Antonella Roccuzzo, ki že imata sinova Thiaga in Matea, se bosta v letošnjem poletju poročila, slavnostni obred bo opravljen v nogometaševem domačem Rosariu. 

 

Linda noche y divirtiéndonos con amigos Beautiful night having a good time with friends

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9) on Jun 13, 2017 at 2:47am PDT

Komentarjev 5
  • kana 09:10 19.junij 2017.

    pa naj, saj ga imajo dovolj, jaz bi tudi, če bi imel tako možnost.

  • Harrison 06:43 19.junij 2017.

    Brez slovenske foušarije, pa ne gre, a ne!

  • francl12 17:35 18.junij 2017.

    IDIOTI NA KUBIK - žal v njihovih glavah je prepih. Imajo pač srečo, da se valjajo v denarju! Ampak vse enkrat mine...upam, da ne bodo navsezadnje prosjačili na ulicah!