Šport > Nogomet
42 ogledov

Messi in druščina z vrtoglavim računom

Messi Suarez Fabregas Ibiza Instagram
V restavraciji na Ibizi so se trije nogometni zvezdniki skupaj s svojimi boljšimi polovicami očitno dobro zabavali.

Večina vrhunskih nogometašev, z izjemo tistih, ki trenutno nastopajo na Pokalu konfederacij, v teh dneh uživa v poletnem dopustu. Številni so se odpravili na sredozemske otoke, med njimi tudi Lionel Messi s svojo izbranko Antonello Roccuzzo .

Na Ibizi sta se mu pridružila soigralec iz vrst Barcelone Luis Suárez s soprogo Sofio , nekdanji član Blaugrane Cesc Fàbregas s partnerko Daniello in še nekateri prijatelji. Druščina je enega od večerov prebila v restavraciji, znesek na računu pa je precej presegel zmogljivosti povprečnih smrtnikov.

Na družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija računa iz omenjene restavracije, končni znesek za plačilo je znašal 37.330 evrov . Med izbranimi artikli je bilo kar 27 pic, pa tudi štiri košare s sadjem in kar 41 steklenic šampanjca.

Messi in Antonella Roccuzzo, ki že imata sinova Thiaga in Matea, se bosta v letošnjem poletju poročila, slavnostni obred bo opravljen v nogometaševem domačem Rosariu.

Linda noche y divirtiéndonos con amigos Beautiful night having a good time with friends

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9) on Jun 13, 2017 at 2:47am PDT

Komentarjev 5
  • kana 09:10 19.junij 2017.

    pa naj, saj ga imajo dovolj, jaz bi tudi, če bi imel tako možnost.

  • Harrison 06:43 19.junij 2017.

    Brez slovenske foušarije, pa ne gre, a ne!

  • francl12 17:35 18.junij 2017.

    IDIOTI NA KUBIK - žal v njihovih glavah je prepih. Imajo pač srečo, da se valjajo v denarju! Ampak vse enkrat mine...upam, da ne bodo navsezadnje prosjačili na ulicah!