"Messi in jaz? Ni razlike!"

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Švedski napadalec je zablestel z novo izjavo.
Oglej si celoten članek

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović tudi na drugi strani Atlantika blesti s svojimi izjavami. Ko je bil še v Evropi, so se v zgodovino zapisale njegove izjave, da ni kralj, ampak bog, da bo ostal član pariškega PSG, če bodo namesto Eiffelovega stolpa postavili njegov kip in še kaj bi lahko našteli, že ob prihodu v Los Angeles pa je navijačem v mestu angelov z oglasom v časopisih sporočil: "Zlatan je prišel ... ni za kaj!"

Že na prvi tekmi v Los Angelesu je zablestel, dosegel neverjeten zadetek z razdalje 40 metrov, do zdaj pa se je na šestih tekmah trikrat vpisal med strelce. A ameriški mediji so nad njegovim prihodom navdušeni tudi zaradi reči, ki jih Šved počne zunaj zelenic. Tako je v enem izmed zadnjih intervjujev moral odgovoriti tudi na vprašanje, kakšna je razlika med njim in Lionelom Messijem

"Pravzaprav ni razlike. Oba bova finale lige prvakov gledala preko televizijskega ekrana," je odvrnil Ibrahimović. Ta se sicer z argentinskim zvezdnikom ni dobro ujel za časa enoletnega igranja za Barcelono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.