Messi kot kralj: v "kočijo" zasut s cvetjem

Brazilija in Argentina se bosta v soboto pomerili na prijateljski tekmi, če je obračun dveh južnoameriških velesil seveda sploh lahko prijateljski. Potem ko je Marcelo, nogometaš madridskega Reala, za najboljšega na svetu presenetljivo označil Lionela Messija, so Argentinca po izvrstni predstavi proti Ekvadorju navijači zasuli s cvetjem.
Oglej si celoten članek

Časi se v državi, kot je Argentina, hitro spreminjajo. Lionel Messi, ki ga vedno znova obtožujejo slabih predstav v državnem dresu, je po izvrstni predstavi na tekmi z Ekvadorjem zdaj spet "bog" in "kralj" v tej južnoameriški državi. V Buenos Airesu je za svojo državo med vikendom zabil še šesti gol na zadnjih šestih tekmah, po tekmi pa ga je čakalo novo presenečenje.

Messi je zaradi dopinške kontrole stadion El Monumental zapustil kasneje kot večina soigralcev, navijači pa so se mu vseeno želeli zahvaliti na prav poseben način. Tik preden je zvezdnik Barcelone stopil v avto, je od nekod priletelo cvetje, s katerim so Messijevo "kočijo" v slogu antičnih kraljev zasuli ob odhodu s stadiona.

Za presenečenje pred sobotno prijateljsko (?) tekmo med Argentino in Brazilijo pa je poskrbel branilec Marcelo. Brazilski nogometaš Reala Madrida in velik prijatelj Cristiana Ronalda je namreč izjavil, da je najboljši nogometaš na svetu prav Messi in ne njegov portugalski soigralec.

"V tem trenutku je Messi najboljši nogometaš na svetu. Užitek je igrati proti njemu, bomo videli, ali nam ga bo uspelo pokriti," je za Globoesporte dejal Marcelo. "Če bo Argentina prišla igrat, potem bomo imeli več prostora. Ampak oči moramo imeti odprte, saj če začnejo igrati, pridejo do veliko priložnosti za zadetek."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.