Šport > Nogomet
12 ogledov

Messi kot kralj: v "kočijo" zasut s cvetjem

Lionel Messi Argentina avto cvetje Buenos Aires Youtube
Brazilija in Argentina se bosta v soboto pomerili na prijateljski tekmi, če je obračun dveh južnoameriških velesil seveda sploh lahko prijateljski. Potem ko je Marcelo, nogometaš madridskega Reala, za najboljšega na svetu presenetljivo označil Lionela Messija, so Argentinca po izvrstni predstavi proti Ekvadorju navijači zasuli s cvetjem.

Časi se v državi, kot je Argentina, hitro spreminjajo. Lionel Messi, ki ga vedno znova obtožujejo slabih predstav v državnem dresu, je po izvrstni predstavi na tekmi z Ekvadorjem zdaj spet "bog" in "kralj" v tej južnoameriški državi. V Buenos Airesu je za svojo državo med vikendom zabil še šesti gol na zadnjih šestih tekmah, po tekmi pa ga je čakalo novo presenečenje.

Messi je zaradi dopinške kontrole stadion El Monumental zapustil kasneje kot večina soigralcev, navijači pa so se mu vseeno želeli zahvaliti na prav poseben način. Tik preden je zvezdnik Barcelone stopil v avto, je od nekod priletelo cvetje, s katerim so Messijevo "kočijo" v slogu antičnih kraljev zasuli ob odhodu s stadiona.

Za presenečenje pred sobotno prijateljsko (?) tekmo med Argentino in Brazilijo pa je poskrbel branilec Marcelo. Brazilski nogometaš Reala Madrida in velik prijatelj Cristiana Ronalda je namreč izjavil, da je najboljši nogometaš na svetu prav Messi in ne njegov portugalski soigralec.

"V tem trenutku je Messi najboljši nogometaš na svetu. Užitek je igrati proti njemu, bomo videli, ali nam ga bo uspelo pokriti," je za Globoesporte dejal Marcelo. "Če bo Argentina prišla igrat, potem bomo imeli več prostora. Ampak oči moramo imeti odprte, saj če začnejo igrati, pridejo do veliko priložnosti za zadetek."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.