Messi ne bo zaigral proti Kamplu

Foto: Epa
Foto: Epa
Argentinski zvezdnik je na zadnji ligaški tekmi staknil poškodbo.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni velikan Paris SG bo v Leipzig na sredino tekmo Lige prvakov odpotoval brez prvega zvezdnika Lionela Messija. 

Kot so potrdili na spletni strani pariškega kluba, bo Argentinec ostal doma zaradi težav z levim kolenom in stegensko mišico. To povečuje možnosti RB Leipziga slovenskega igralca Kevina Kampla za prvo zmago v skupini A.

Jeza Messijev odgovor Barçi: "Te možnosti mi niste ponudili"

Glavni trener PSG Mauricio Pochettino je danes na spletni strani objavil svojo ekipo z 21 igralci, na seznamu pa ni Messija.

Zato pa je spet v ekipi napadalec Kylian Mbappé, ki je zaradi bolezni manjkal na petkovi tekmi francoskega prvenstva proti Lillu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.