Messi ni pripravljen

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Katalonski časopis Sport je izzval obsedeno stanje, ko je objavil pogovor s kondicijskim trenerjem nogometne reprezentance Argentine, ki je dejal, da Messi fizično ni pripravljen.
Oglej si celoten članek

"Lionel Messi je na priprave za svetovno prvenstvo prišel utrujen. Škoda je bila narejena in ne da se je popraviti," je Sport citiral Fernanda Signorinija, kondicijskega trenerja argentinske reprezentance.

"Organizatorji svetovnega prvenstva skrbijo za dopinške kontrole, ne pa tudi za to, da bi poskušali razumeti, da je za nogometaša preveč naporno, da v sezoni odigra 70 tekem. Messi je genetski čudež. Od njega se pričakuje, da bo v JAR najboljši nogometaš, moje mnenje pa je, da bo boljši čez štiri leta, ko bo talent združil z izkušnjami," pravi Signorini, ki dodaja za Argentince šokantno novico: "Lionel Messi fizično ni pripravljen."

Signorini je izkušen trener, ki je bil kondicijski trener selektorja gavčev Diega Maradone, ko je igral nogomet v Evropi. Iz tabora Argentine so vest španskega časopisa zanikali in pojasnili, da je Lionel Messi na treningih prizadeven tako kot ostali člani ekipe in da niso opazili, da bi imel težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.