Šport
24 ogledov

Messi ni pripravljen

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Katalonski časopis Sport je izzval obsedeno stanje, ko je objavil pogovor s kondicijskim trenerjem nogometne reprezentance Argentine, ki je dejal, da Messi fizično ni pripravljen.

"Lionel Messi je na priprave za svetovno prvenstvo prišel utrujen. Škoda je bila narejena in ne da se je popraviti," je Sport citiral Fernanda Signorinija, kondicijskega trenerja argentinske reprezentance.

"Organizatorji svetovnega prvenstva skrbijo za dopinške kontrole, ne pa tudi za to, da bi poskušali razumeti, da je za nogometaša preveč naporno, da v sezoni odigra 70 tekem. Messi je genetski čudež. Od njega se pričakuje, da bo v JAR najboljši nogometaš, moje mnenje pa je, da bo boljši čez štiri leta, ko bo talent združil z izkušnjami," pravi Signorini, ki dodaja za Argentince šokantno novico: "Lionel Messi fizično ni pripravljen."

Signorini je izkušen trener, ki je bil kondicijski trener selektorja gavčev Diega Maradone, ko je igral nogomet v Evropi. Iz tabora Argentine so vest španskega časopisa zanikali in pojasnili, da je Lionel Messi na treningih prizadeven tako kot ostali člani ekipe in da niso opazili, da bi imel težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.