Messi: "Nikoli ne bom šel v Real!"

Foto: Žurnal24 Lionel Messi je na drugem "El Clásicu" utišal Santiago Bernabéu. Medsebojna ljub
Temperatura pred nedeljskim finalom španskega prvenstva se dviguje iz ure v uro. Po tem, ko je Samuel Eto'o Realu iz Milana sporočil, naj pozabijo na naslov, je Lionel Messi povedal, da zanje ne bo igral. Nikoli.
Oglej si celoten članek

V luči izjave Cristiana Ronalda, ki na direktno vprašanje o morebitnem igranju pri Barceloni pred dnevi ni podal konkretnega odgovora ("Nikoli ne reci nikoli!"), je njegov veliki rival Lionel Messi odločno zavrnil možnosti, da bi lahko nekoč zaigral v dresu velikega rivala Reala Madrida.

Ne bom šel v Real Madrid. Zelo dobro se počutim v Barceloni in ne mislim na ničesar drugega.
Lionel Messi

"Ne, ni me presenetilo, da je Ronaldo to izjavil," se je ozrl na izjavo Portugalca. "To se mi zdi nekaj povsem normalnega. Cel svet si želi igrati ali v Barceloni ali v Realu Madridu, saj sta dve najboljši ekipi na svetu in k njima bi želel priti vsak."

Toda Messi ni zavzel tako "nevtralne" drže kot "CR9". "Bi vi dejali kaj takega?" ga je pobaral katalonski kolega. "Ne, jaz ne," je odvrnil Messi. "Ne bom šel v Real Madrid. Zelo dobro se počutim v Barceloni in ne mislim na ničesar drugega. Moja želja je, kar sem povedal že velikokrat, da bi še dolgo časa ostal tukaj," je še pristavil Argentinec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.