Šport > Nogomet
31 ogledov

Messi: "Nikoli ne bom šel v Real!"

Lionel Messi je na drugem "El Clásicu" utišal Santiago Bernabéu. Medsebojna ljub Žurnal24 main
Temperatura pred nedeljskim finalom španskega prvenstva se dviguje iz ure v uro. Po tem, ko je Samuel Eto'o Realu iz Milana sporočil, naj pozabijo na naslov, je Lionel Messi povedal, da zanje ne bo igral. Nikoli.

V luči izjave Cristiana Ronalda, ki na direktno vprašanje o morebitnem igranju pri Barceloni pred dnevi ni podal konkretnega odgovora ("Nikoli ne reci nikoli!"), je njegov veliki rival Lionel Messi odločno zavrnil možnosti, da bi lahko nekoč zaigral v dresu velikega rivala Reala Madrida.

Ne bom šel v Real Madrid. Zelo dobro se počutim v Barceloni in ne mislim na ničesar drugega.
Lionel Messi

"Ne, ni me presenetilo, da je Ronaldo to izjavil," se je ozrl na izjavo Portugalca. "To se mi zdi nekaj povsem normalnega. Cel svet si želi igrati ali v Barceloni ali v Realu Madridu, saj sta dve najboljši ekipi na svetu in k njima bi želel priti vsak."

Toda Messi ni zavzel tako "nevtralne" drže kot "CR9". "Bi vi dejali kaj takega?" ga je pobaral katalonski kolega. "Ne, jaz ne," je odvrnil Messi. "Ne bom šel v Real Madrid. Zelo dobro se počutim v Barceloni in ne mislim na ničesar drugega. Moja želja je, kar sem povedal že velikokrat, da bi še dolgo časa ostal tukaj," je še pristavil Argentinec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.