Messi: Nisem želel podpisati pogodbe z Barcelono do konca kariere

Foto: Profimedia Lionel Messi
Argentinski superzvezdnik na velikih derbijih pogreša Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je za radio Metro spregovoril o svoji prihodnosti v katalonskem velikenu. "Res je, da mi je Barcelona ponudila pogodbo do konca kariere, a sem jo zavrnil, ker se ne želim vezati na takšen način. Želim igrati dobro in ostati tu celo življenje, morda je takšna pogodba dobra tudi s finančnega vidika, vendar ne razmišljam na takšen način. Želim iz sebe iztržiti čim več in še osvajati lovorike z Barcelono," je dejal 32-letni Argentinec.

Ta je spregovoril tudi o morebitnem povratku Neymarja v Katalonijo. Brazilec je poleti na vsak način želel zapustiti PSG in se pri Barceloni znova pridružiti Messiju in Luisu Suarezu. "Da, velikokrat se pogovarjamo, na WhatsAppu sva s Suarezom v isti skupini. Njegova vrnitev je zelo komplicirana, saj si ga številni navijači in člani kluba ne želijo videti tu," je povedal Messi.

Ta bi moral s soigralci naslednjo soboto odigrati El Clasico proti Realu, a je bil veliki derbi španskega prvenstva prestavljen na 18. december zaradi trenutnih razmer v Kataloniji. Množice v Barceloni namreč protestirajo proti odločitvi španskega vrhovnega sodišča, ki je na dolge zaporne kazni obsodilo katalonske voditelje. Ti so pred dvema letoma izpeljali referendum o katalonski neodvisnosti.

Real bo tako šele sredi decembra gostoval v Barceloni, Messi pa bo pogrešal Cristiana Ronalda: "Čudno je, ker je odšel. Bilo je lepo, ko je igral v LA Ligi, tekme proti Realu pa so bile še posebnejše in so nudile dodaten izziv."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.