Šport > Nogomet
3364 ogledov

Messi: Nisem želel podpisati pogodbe z Barcelono do konca kariere

Lionel Messi Profimedia
Argentinski superzvezdnik na velikih derbijih pogreša Cristiana Ronalda.

Lionel Messi je za radio Metro spregovoril o svoji prihodnosti v katalonskem velikenu. "Res je, da mi je Barcelona ponudila pogodbo do konca kariere, a sem jo zavrnil, ker se ne želim vezati na takšen način. Želim igrati dobro in ostati tu celo življenje, morda je takšna pogodba dobra tudi s finančnega vidika, vendar ne razmišljam na takšen način. Želim iz sebe iztržiti čim več in še osvajati lovorike z Barcelono," je dejal 32-letni Argentinec.

Ta je spregovoril tudi o morebitnem povratku Neymarja v Katalonijo. Brazilec je poleti na vsak način želel zapustiti PSG in se pri Barceloni znova pridružiti Messiju in Luisu Suarezu. "Da, velikokrat se pogovarjamo, na WhatsAppu sva s Suarezom v isti skupini. Njegova vrnitev je zelo komplicirana, saj si ga številni navijači in člani kluba ne želijo videti tu," je povedal Messi.

Ta bi moral s soigralci naslednjo soboto odigrati El Clasico proti Realu, a je bil veliki derbi španskega prvenstva prestavljen na 18. december zaradi trenutnih razmer v Kataloniji. Množice v Barceloni namreč protestirajo proti odločitvi španskega vrhovnega sodišča, ki je na dolge zaporne kazni obsodilo katalonske voditelje. Ti so pred dvema letoma izpeljali referendum o katalonski neodvisnosti.

Real bo tako šele sredi decembra gostoval v Barceloni, Messi pa bo pogrešal Cristiana Ronalda: "Čudno je, ker je odšel. Bilo je lepo, ko je igral v LA Ligi, tekme proti Realu pa so bile še posebnejše in so nudile dodaten izziv."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice