Šport > Nogomet
1298 ogledov

Ali veste, koliko je vredna objava, če imate 186 mio. sledilcev?

Cristiano Ronaldo
Družbena omrežja nudijo možnosti za velik zaslužek.

Socialna omrežja so neporgrešljiv del modernega zvezdniška, ki pa niso namenjena zgolj druženju in komunimaicije s sledilci, temveč so lahko tudi sredstvo bajnih zaslužkov.

Brez pomisleka Šport Mourinho izbral najboljšega vseh časov: "Ni Messi in ni Ronaldo."

To s pridom izkoriščajo tudi nekateri največji zvezdniki iz sveta športa, nihče pa ni pri tem niti približano tako uspešen kot Cristiano Ronaldo.

cristiano ronaldo Cimer: Šport "Ronaldo je jokal za domom in jedel ostanke iz McDonaldsa"

Napadalec Juventusa ima na Instagramu več koz 186 milijonov sledilcev, s katerimi je doslej delil 49 reklamnih objav. Po podatkih spletnega portala Buzzbingo.com je vsaka njegova promocijska objava vredna kar 975.000 dolarjev, kar pomeni, da je Ronaldu samo z objavami na Instagramu zaslužil že slabih 48 milijonov dolarjev oziroma nekaj več kot 43 milijonov evrov.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Na drugem mestu, a s precej velikim zaostankom, je Lionel Messi s 23,3 milijona dolarji oziroma 648.000 dolarji na promocijsko vsebino. Tretji je David Beckham, ki je s 30 objavami zaslužil slabih 11 milijonov dolarjev.

messi di maria Kapetan Šport Ko je Messi povedal svoje, so vsi jokali kot dež

Angleškemu zvezdniku sledita Neymar (7,2 milijona) na četrtem in Zlatan Ibrahimović (4 milijoni) na petem mestu. Slednji z eno objavo zasluži le dobro petino zneska, s katerim se lahko pohvali Ronaldo.

Portugalec je pravzaprav največji "Instagram zaslužkar" na svetu, saj zaseda prvo mesto tako med športniki kot med vsemi drugimi zvezdniki iz sveta šovbiznisa.

neymar V solzah Šport Saj ni res, pa je! Neymar spet poškodovan Natalia Barulich Foto/Video Šport Neymar v vezi s prelestno manekenko balkanskih korenin

 | Avtor: Buzzbingo.com Buzzbingo.com

Komentarjev 1
  • danjel 20:37 08.avgust 2020.

    Poizkusi to družabno omrežje, ki za razliko od FB-ja del svojega zaslužka deli z uporabniki: https://join.webtalk.co/6906683