Šport > Nogomet
139 ogledov

Saj ni res, pa je! Neymar spet poškodovan

neymar Epa
Brazilec se je poškodoval na nedeljski prijateljski tekmi svoje reprezentance proti Nigeriji.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar bo zaradi poškodbe mečne mišice prisilno počival štiri tedne, je danes sporočil njegov klub PSG. 

neymar | Avtor: Epa Epa

Neymar je danes opravil zdravniški pregled v Parizu, poškodbo mečne mišice bodo zdravili približno mesec dni. V tem času bo moral izpustiti štiri tekme domačega prvenstva, tudi derbi z ekipo iz Marseilla, ter dve tekmi lige prvakov z Bruggem.

Brazilec se je poškodoval v 12. minuti prijateljske tekme brazilske reprezentance z Nigerijo v Singapurju. Neymar se je, ko je bil z brazilsko reprezentanco, letos enkrat že poškodoval, junija je bila zanj usodna prijateljska tekma s Katarjem, zaradi poškodbe potem ni nastopil na južnoameriškem prvenstvu.

Brazilec je, odkar je član pariške ekipe, že devetkrat moral prekiniti nastope zaradi poškodb. V tej sezoni je tako odigral le pet tekem, skupno pa je bil na bolniški med igranjem za PSG na 40 tekmah.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice