Šport > Nogomet
2669 ogledov

Ko je Messi povedal svoje, so vsi jokali kot dež

messi angel di maria Epa
Lionel Messi je po izpadu v polfinalu Cope Americe nagovoril svoje reprezentančne soigralce.

Argentinska reprezentanca je v polfinalu letošnjega južnoameriškega prvenstva izgubila proti gostiteljici tekmovanja, nato pa v tekmi za tretje mesto premagala.

Lionel Messi je po porazu proti domačinom v zanj neznačilnem slogu udrihal po sodnikih in namigoval, da je bilo prvenstvo zrežirano v prid kasnejši zmagovalki Braziliji.

Zaradi težkih besed in neudeležbe na podelitvi medalj mu je južnoameriška zveza Conmebol izrekla trimesečni suspenz in 45.000 evrov denarne kazni.

lionel messi Suspenz Šport Conmebol si je premislil, Messi bo plačal precej več

Argentina je 14-kratna zmagovalka turnirja Copa America, vendar lovorike ni osvojila vse od daljnega leta 1993, odtlej pa je nanizala že štiri finalne poraze. Ob še enem neuspehu je bilo vzdušje v reprezentanci precej klavrno, takrat pa je v ospredje stopil Messi in s svojim govorom soigralce ganil do solz.

"Po izpadu proti Braziliji je Messi povedal nekaj čudovih besed. Dejal je, da je ponosen na ekipo, ki smo jo zgradili. Ob koncu govora smo bili vsi v solzah, saj se je dotaknil naših src, še zlastih mlajših igralcev. Dejal je, da smo od prve dne družno garali za skupni cilj, da je zelo ponosen na našo pripadnost državnemu grbu in da si vsak izmed nas zasluži mesto v izbrani vrsti. Zelo sem bil vesel, ko sem ga videl tako govoriti. To je Messi in takšen mi je všeč," je za ESPN razkril Angel di Maria.

Komentarjev 1
  • Avatar sakami
    sakami 14:05 05.oktober 2019.

    Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - http://lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam :)

Sorodne novice