Šport > Nogomet
606 ogledov

Messijeva poškodba ni tako nedolžna

Lionel Messi poškodba Epa
Katalonski velikan se sooča z zdravstvenimi težavami svojega zvezdnika.

Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi bo znova moral počivati zaradi poškodbe. Njegov klub Barcelona je danes sporočil, da poškodba stegenske mišice ni tako nedolžna, kot se je sprva zdelo.

Težave za Barco Šport Messi spet poškodovan

Dvaintridesetletnik je v torek proti Villarrealu nastopil na svoji prvi tekmi v španskem državnem prvenstvu to sezono, a jo je predčasno končal, saj si je po manj kot pol ure igre poškodoval levo stegensko mišico.

Argentinec, ki je večer pred tekmo na podelitvi v Milanu prejel še šesto lovoriko Fife za najboljšega nogometaša minule sezone, je sprva lahko nadaljeval, a se po polčasu ni več vrnil v igro. Barcelona pa je po tekmi sporočila, da je šlo pri menjavi za ukrep iz previdnosti.

cristiano ronaldo Pravi obraz Šport Toliko glasov je v desetih letih Ronaldo podelil Messiju

Klub pa je danes potrdil, da gre za nekoliko bolj resno poškodbo, zato bo Messi moral nekaj časa počivati. Ni še jasno, koliko tekem bo izpustil, saj je to odvisno od odziva na zdravljenje, so še dodali pri Barceloni, a ga gotovo ne bo na naslednjem gostovanju v La Ligi pri Getafeju in na tekmi Lige prvakov z Interjem prihodnjo sredo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice