Šport > Nogomet
1061 ogledov

Van Dijk glasoval za Messija, ta za Ronalda, slednji pa ...

Lionel Messi Profimedia
Lionel Messi je postal najboljši nogometaš minule sezone po izboru Fife.

Lionel Messi je v izboru za Fifinega nogometaša sezone prejel 46 glasov in tako premagal Virgila van Dijka, ki je dobil 38 glasov, in Cristiana Ronalda. Portugalec je prejel 36 glasov s strani kapetanov reprezentanc in selektorjev.

Omenjena trojica je tudi sama imela pravico glasovanja. Messi je na svojem glasovalnem lističu na prvo mesto postavil Sadia Maneja iz Liverpoola, na drugo Ronalda, njegov tretji glas pa si je prislužil njegov novi soigralec Frenkie de Jong.

Best The Best Šport FIFA presenetila z izborom najboljšega na svetu

Če si van Dijk ni prislužil Argentinčevega zaupanja, pa je Nizozemec na prvo mesto postavil prav Messija, naslednja dva glasova pa sta dobila njegova soigralca pri evropskem klubskem prvaku Mohamed Salah in Mane. Ronaldo se je odločil za podporo mlajši gardi nogometašev, glasove so prejeli njegov klubski kolega Matthijs de Ligt, de Jong in napadalec pariškega velikana Kylian Mbappé.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.