Šport > Nogomet
19784 ogledov

Ronaldo mrzlično išče tri uslužbenke McDonaldsa

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo je v bržkone najbolj razodevajočem intervjuju v njegovi dolgi karieri spregovoril tudi o skromnih začetkih in tegobah, s katerimi se je srečeval v otroštvu.

Eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo je v obširnem intervjuju s priznanim britanskim voditeljem Piersom Morganom spregovoril o številnih temah.

Razodel je marsikatero podrobnost o njegovem otroštvu in odraščanju z očetom alkoholikom. Ob posnetku pokojnega očeta, ki ga dotlej še ni videl, so ga celo premagale solze.

"Kje ste to našli?" Šport Ronaldo jokal kot dež ob posnetku, ki ga ni videl še nikoli

Sogovornika je z doživeto, predvsem pa iskreno pripovedjo popeljal po trnovi poti od skromnih začetkov na Madeiri pa vse do preboja med nogometna božanstva.

Portugalec, ki je nekoč prosjačil za hrano na zadnjih vratih lokalnega McDonaldsa, danes zasluži več kot 100 milijonov evrov na leto in se uvršča med največje športne zvezdnike vseh časov.

Eno najzanimivejših razkritij pogovora z Morganom je nedvomno bilo, da je danes eden najbogatejših športnikov sveta v otroštvu večkrat izkusil, kaj pomeni lakota.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Ker hrane tudi v Lizboni, kjer je kot 12-letni deček živel z drugimi fanti v prostorih tamkajšnje mladinske kategorije Sportinga, ni bilo na pretek, so s prijatelji pogosto prosili za ostanke v bližnji restavraciji s hitro prehrano. Uslužbenke so jim rade ustregle, Ronaldo pa jim je še danes iz srca hvaležen.

Še posebej so mu v spominu ostala tri dekleta, vendar poimensko zna poimenovati le eno. Že dlje časa se trudi, da bi z dekleti navezal stik in se jim oddolžil za njihovo prijaznost, a za zdaj brez uspeha.

"Lačni smo bili. Tik ob stadionu je stal McDonalds. Potrkali smo na zadnja vrata in vprašali, če imajo še kaj burgerjev. Vedno je delala Edna in še dve drugi dekleti. Nikoli jih nisem našel," je povedal 34-letnik, ki upa, da se mu bo s pomočjo intervjuja zdaj končno nasmehnila sreča.

"Spraševal sem ljudi na Portugalskem. Tisti McDonalds so že davno zaprli. Če mi bo ta intervju v pomoč pri iskanju, bom zelo srečen. Rad bi jih povabil v Torino ali Lizbono na večerjo. Rad bi se jim vsaj malce oddolžil," je dodal Ronaldo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice