Messi odnesel celo kožo

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinska reprezentanca se je na prijateljski tekmi v Dallasu pomerila z Mehiko, največ preglavic obema ekipama pa je povzročala slabo pripravljena zelenica.
Oglej si celoten članek

Na stadionu AT&T v Dallasu, zvezni državi Teksas, je bila na sporedu prijateljska tekma med argentinsko in mehiško reprezentanco. Nogometaše je namesto vrhunsko pripravljene zelenice pričakala začasna igralna površina, ki bi Lionela Messija skoraj stala gležnja.

Argentinski napadalec je pri hitrem obratu v zaključku prvega polčasa odtrgal velik kos igralne površine, pri čemer je imel veliko sreče, da jo je odnesel brez poškodbe.

''Če 169 centimetrov visoki Messi naredi udrtino v zelenico, potem je morda čas za novo,'' se je glasil eden od zapisov na družabnem omrežju Twitter. ''Noben igralec, še posebej pa ne Messi, ne bi bi smel igrati na tako grozni začasni travi, kot je v Dallasu,'' pa je dodal ameriški športni novinar Grant Wahl.

Argentinski reprezentant pa je na tekmi z Mehiko dokazal, da je tudi on samo navadni smrtnik. Nogometaš Barcelone je namreč sprožil enega najslabših prostih strelov v svoji karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.