Šport > Nogomet
24 ogledov

Messi odnesel celo kožo

lionel messi EPA
Argentinska reprezentanca se je na prijateljski tekmi v Dallasu pomerila z Mehiko, največ preglavic obema ekipama pa je povzročala slabo pripravljena zelenica.

Na stadionu AT&T v Dallasu, zvezni državi Teksas, je bila na sporedu prijateljska tekma med argentinsko in mehiško reprezentanco. Nogometaše je namesto vrhunsko pripravljene zelenice pričakala začasna igralna površina, ki bi Lionela Messija skoraj stala gležnja.

Argentinski napadalec je pri hitrem obratu v zaključku prvega polčasa odtrgal velik kos igralne površine, pri čemer je imel veliko sreče, da jo je odnesel brez poškodbe.

''Če 169 centimetrov visoki Messi naredi udrtino v zelenico, potem je morda čas za novo,'' se je glasil eden od zapisov na družabnem omrežju Twitter. ''Noben igralec, še posebej pa ne Messi, ne bi bi smel igrati na tako grozni začasni travi, kot je v Dallasu,'' pa je dodal ameriški športni novinar Grant Wahl.

Argentinski reprezentant pa je na tekmi z Mehiko dokazal, da je tudi on samo navadni smrtnik. Nogometaš Barcelone je namreč sprožil enega najslabših prostih strelov v svoji karieri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.