Messi odprl dušo: "Priznam svoje napake, ampak bile so v dobro kluba"

Foto: Epa
Foto: Epa
Lionel Messi je prvič odprl svojo dušo po najtežjih dneh, ki jih je preživel v Barceloni.
Oglej si celoten članek

"Bilo je dosti nestrinjanja, toda želel bi s tem končati. Vsi moramo biti združeni v upanju, da prihajajo boljši časi. Samo s strastjo in entuziazmom lahko ustvarimo zadane cilje. Vedno moramo biti združeni ter plavati v isti smeri," je za katalonski Sport prvič po pravi telenoveli glede odhoda iz Barcelone spregovoril Lionel Messi.

"Priznam svoje napake, ampak tudi če so obstajale, so bile vse samo v dobro močnejše Barcelone. Vsem bi rad sporočil, da če jih je zmotilo, kar sem storil, ali rekel, vse je bilo zgolj v dobro kluba," je bil kratek, a neposreden v pogovoru za Sport eden najboljših nogometašev vseh časov.

Messija tako po končanem sporu z vodstvom kluba glede predčasne prekinitve pogodbe čaka vsaj še ena sezona v katalonskem velikanu in argentinski čarovnik si želi zgolj, da bi lahko vso to tragikomedijo čim prej pustil za sabo ter se spet posvetil nogometu.

Barcelona je sicer pod vodstvom novega trenerja Ronalda Koemana spektakularno odprla sezono, saj je Villarreal, eno najboljših španskih ekip, odpravila kar s 4:0. Na omenjeni tekmi se je med strelce vpisal tudi Messi, ki je za 3:0 zadel z enajstmetrovke.

Foto: Profimedia Lionel Messi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.