Šport > Nogomet
816 ogledov

Messi odprl dušo: "Priznam svoje napake, ampak bile so v dobro kluba"

Lionel Messi Epa
Lionel Messi je prvič odprl svojo dušo po najtežjih dneh, ki jih je preživel v Barceloni.

"Bilo je dosti nestrinjanja, toda želel bi s tem končati. Vsi moramo biti združeni v upanju, da prihajajo boljši časi. Samo s strastjo in entuziazmom lahko ustvarimo zadane cilje. Vedno moramo biti združeni ter plavati v isti smeri," je za katalonski Sport prvič po pravi telenoveli glede odhoda iz Barcelone spregovoril Lionel Messi.

"Priznam svoje napake, ampak tudi če so obstajale, so bile vse samo v dobro močnejše Barcelone. Vsem bi rad sporočil, da če jih je zmotilo, kar sem storil, ali rekel, vse je bilo zgolj v dobro kluba," je bil kratek, a neposreden v pogovoru za Sport eden najboljših nogometašev vseh časov.

Messija tako po končanem sporu z vodstvom kluba glede predčasne prekinitve pogodbe čaka vsaj še ena sezona v katalonskem velikanu in argentinski čarovnik si želi zgolj, da bi lahko vso to tragikomedijo čim prej pustil za sabo ter se spet posvetil nogometu.

Barcelona je sicer pod vodstvom novega trenerja Ronalda Koemana spektakularno odprla sezono, saj je Villarreal, eno najboljših španskih ekip, odpravila kar s 4:0. Na omenjeni tekmi se je med strelce vpisal tudi Messi, ki je za 3:0 zadel z enajstmetrovke.

Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice