Šport > Nogomet
2954 ogledov

Messi priznal poraz, zdaj je pripravljen na naslednji korak

lionel messi Epa
Danes prvič pod Nizozemčevo taktirko.

Lionel Messi je popustil, po desetih dneh se vrača na treninge Barcelone. V tem prestopnem roku je želel zapustiti klub, a mu namera ni uspela, v naslednji sezoni pa bo tako (še) nosil dres katalonskega velikana. Pri Asu so zapisali, da bo že danes na voljo novemu trenerju Ronaldu Koemanu.

lionel messi Odprl dušo Šport Barcelona izigrala Messija, podrobnosti osupnejo

Nekdanji član Barcelone je že izjavil, da si želi delati z Argentincem, pri Marci pa so zapisali, da je povsem drugačna zgodba z njegovim prijateljem Luisom Suarezom, ki se ni znašel v Nizozemčevih načrtih. Koeman je tako že prečrtal Urugvajca, ki naj bi bil zdaj tik pred prestopom k torinskemu Juventusu. Pri stari dami bodo tako združili nekdanja velika rivala na El Clasicih - Suareza in Cristiana Ronalda. 

Barcelona je z neizpolnitvijo Messijevih zahtev precej tvegala. Po poročanju medijev naj bi tako vodstvo blaugrane zavrnilo ponudbo Manchester Cityja, ki je za argentinskega zvezdnika pri 33 letih zavrnila 100 milijonov evrov, Angleži pa so poleg tega ponudili še Gabriela Jesusa, Erica Garcio in Bernarda Silvo.

Nezadovoljni Messi bi lahko naslednje leto zapustil Barcelono brez odškodnine, saj mu poteče pogodba.

Komentarjev 1
  • Avatar olor
    olor 07:49 07.september 2020.

    Pri vsem tem denarju ki ga ima, pa da se ne pozanima preko svetovalcev kako in kaj, je pa tudi malo čudno.

Sorodne novice