Šport > Nogomet
2850 ogledov

Messi prvič po Koemanovih navodilih

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Messi spet na polno trenira z Barcelono.

Potem ko sta najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi in Barcelona končala spor o predčasnem koncu sodelovanja oziroma ko je Messi oznanil, da bo izpolnil še zadnje leto pogodbe, se je Argentinec danes vrnil na treninge svoje ekipe. Potem ko je dva dni treniral sam, se je danes pridružil soigralcem.

Lionel Messi Nov začetek Šport Uganite, kdo se je pojavil na treningu

Messi je, potem ko je konec prejšnjega tedna sporočil, da zaradi visoke odkupne klavzule ne bo več razmišljal o tem, da bi predčasno zapustil blaugrano, sprva moral trenirati sam zaradi pravil španske lige o novem koronavirusu.

Danes se je lahko prvič pridružil soigralcem in opravil svoj prvi trening pod vodstvom novega stratega Kataloncev Ronalda Koemana.

Klub je sporočil, da so se poleg Messija polnemu treningu pridružili še Philippe Coutinho, ki se je pred novo sezono vrnil iz Bayerna, kjer je bil posojen, Sergio Busquets, Frenkie de Jong in Ansu Fati.

Prvi test za Koemana pred novo sezono bo prijateljska tekma s tretjeligašem Nasticom iz Tarragone v soboto.

lionel messi Barcelona Šport Messi priznal poraz, zdaj je pripravljen na naslednji korak lionel messi Odprl dušo Šport Barcelona izigrala Messija, podrobnosti osupnejo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.