Šport > Nogomet
779 ogledov

"Z Messijem imam enak problem kot z Mbappéjem"

Lionel Messi in Antoine Griezmann Profimedia
Francoz je prepričan, da bo še dobro sodeloval z Messijem.

Antoine Griezmann je v lanskem poletnem prestopnem roku za 120 milijonov evrov iz madridskega Atletica prestopil v Barcelono. Na 48 tekmah je dosegel 15 zadetkov in zbral štiri asistence, španski mediji pa so večkrat pisali o njegovem slabem odnosu z nekaterimi soigralci, predvsem pa z največjim zvezdnikom kluba Lionelom Messijem. Argentinec naj bi bil proti prihodu Francoza v klub.

"Moja prihodnost je v Barceloni. Marsikaj se piše in marsikaj se je izmislilo, ampak osebno sem srečen pri Barci, imam zaupanje novega trenerja in dobro se počutim. Pretekla sezona je bila zame komplicirana, ampak še vedno sem tu in komaj čakam, da se dokažem," je za RTL dejal francoski reprezentant, ki se je v tem tednu vpisal med strelce na tekmi lige narodov proti Hrvaški.

O svojem odnosu z Messijem je izjavil: "Z njim imam enak problem kot sem ga imel z Mbappéjem. Na zelenici nisva takoj 'kliknila' in potrebovala sva nekaj časa, da sva začela dobro sodelovati. Prepričan sem, da mi bo v tej sezoni veliko lažje tudi z Messijem."

Argentinec se je ta teden sicer vrnil na treninge Barcelone, pred tem je želel zapustiti klub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice