Messi oštel mladega navijača: "Se ti to zdi normalno?"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Največji zvezdniki so deležni pozornosti na vsakem koraku. Včasih jim gre to rahlo na živce.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je, ob Cristianu Ronaldu, že vrsto let največji nogometni zvezdnik. Argentinec je celotno člansko kariero član Barcelone, v katalonski metropoli pa ima status (pol)božanstva.

Navijači Barçe, predvsem mlajši med njimi, so pogosto na preži ob trenažnem centru slovitega kluba, da bi v objektiv ujeli svojega idola.

To se je zgodilo tudi pretekli konec tedna, ko se je Messi s kolegi pripravljal na prvenstveni obračun s Huesco. Ob odhodu s treninga so ga "prestregli" oboževalci in hitro se je razvil energičen pogovor.

La Liga Barça nadigrala Aragonce, Messi za zgodovino

"Zakaj vedno hočete enake posnetke? Tega je že tako ali tako dovolj ... Se ti zdi normalno, da stojiš tu cel dan in čakaš?" je ljubitelja družbenih omrežij ogovoril Argentinec.

Še preden je Messi končal, se je snemalec že začel opravičevati zvezdniku in se rahlo odmiknil od avtomobila. A je posnetek seveda vendarle našel pot na splet in že postal uspešnica.

Barcelona je v ponedeljek Huesco pričakovano premagala, uvodni gol je zabil prav Messi. S tem je še trinajstič zapored v sezoni La Lige dosegel vsaj 20 zadetkov, kar ni uspelo še nikomur v zgodovini elitnega španskega nogometnega razreda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.