Messi prisiljen v zaprtje restavracije

Foto: twitter Lionel Messi
Težkim časom se ni mogel izogniti tudi prvi zvezdnik Barcelone in argentinske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Nogometni superzvezdnik Lionel Messi je moral zapreti svoj lokal v Barceloni. Restavracija Bellavista del Jardín Del Norte bo spremenila model svojega poslovanja, so sporočili pri skupini Grupo Iglesias. V njej je argentinski nogometaš eden izmed partnerjev. 

Luksuzna restavracija, ki se ponaša s 400 kvadratnimi metri prostora, se je v zadnjem času soočala z velikimi težavami. Na donostnost lokala naj bi tako vplivali teroristični napad na La Rambli, ko je napadalec lani avgusta s kombijem ubil 14 in ranil 130 ljudi, kasneje pa v Barceloni umoril še eno osebo ter napetosti ob katalonskih zahtevah po neodvisnosti.

"Finančna kriza, vse slabši odnos do turistov v Barceloni, teroristični napadi, politični in državljanski nemiri," je katalonskemu dnevniku La Vanguardia razloge za zaprtje lokala tako navedel Lionelov brat Rodrigo, ki je imel 50-odstotni delež v restavraciji.

Bellavista del Jardín Del Norte je pred odhodom na svetovno prvenstvo gostila tudi argentinsko reprezentanco, ki pa ji druženje v Messijevi restavraciji ni prineslo sreče. Argentina je izpadla v osmini fiala po dvoboju s kasnejšo zmagovalko Francijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.