Šport > Nogomet
1911 ogledov

Messi prisiljen v zaprtje restavracije

Lionel Messi twitter
Težkim časom se ni mogel izogniti tudi prvi zvezdnik Barcelone in argentinske reprezentance.

Nogometni superzvezdnik Lionel Messi je moral zapreti svoj lokal v Barceloni. Restavracija Bellavista del Jardín Del Norte bo spremenila model svojega poslovanja, so sporočili pri skupini Grupo Iglesias. V njej je argentinski nogometaš eden izmed partnerjev. 

Luksuzna restavracija, ki se ponaša s 400 kvadratnimi metri prostora, se je v zadnjem času soočala z velikimi težavami. Na donostnost lokala naj bi tako vplivali teroristični napad na La Rambli, ko je napadalec lani avgusta s kombijem ubil 14 in ranil 130 ljudi, kasneje pa v Barceloni umoril še eno osebo ter napetosti ob katalonskih zahtevah po neodvisnosti.

"Finančna kriza, vse slabši odnos do turistov v Barceloni, teroristični napadi, politični in državljanski nemiri," je katalonskemu dnevniku La Vanguardia razloge za zaprtje lokala tako navedel Lionelov brat Rodrigo, ki je imel 50-odstotni delež v restavraciji.

Bellavista del Jardín Del Norte je pred odhodom na svetovno prvenstvo gostila tudi argentinsko reprezentanco, ki pa ji druženje v Messijevi restavraciji ni prineslo sreče. Argentina je izpadla v osmini fiala po dvoboju s kasnejšo zmagovalko Francijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔶ENTRADA, COLMADO & QUIOSCO🔶 ¿Todavía no conoces estos tres espacios de Bellavista? 👇 Aprovecha esta semana de pre-aniversario para acercarte y entrarás en el sorteo de un pack de @dulcedelechemardel. 🔸Entrada: con flores para recordar el espíritu festivo de los pequeños pueblos (como el de Bellavista) 🔸Colmado: cocina abierta con embutidos, quesos y conservas. 🔸Quiosco: espacio versátil con prensa diaria ¡Te esperamos el domingo para celebrar nuestros ✌ años! Atentos que seguiremos anunciando sorteos y premios durante la semana. . #AniversarioBellavista #2añosBellavista #Quedan6días #BellavistadelJardindelNorte #Barcelona #restaurantes #restaurant #BCN #Foodies #Foodforfoodies #Food

A post shared by Bellavista Jardín del Norte (@bellavistabcn) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.