Messi priznal poraz, zdaj je pripravljen na naslednji korak

Foto: Epa lionel messi
Danes prvič pod Nizozemčevo taktirko.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je popustil, po desetih dneh se vrača na treninge Barcelone. V tem prestopnem roku je želel zapustiti klub, a mu namera ni uspela, v naslednji sezoni pa bo tako (še) nosil dres katalonskega velikana. Pri Asu so zapisali, da bo že danes na voljo novemu trenerju Ronaldu Koemanu.

Odprl dušo Barcelona izigrala Messija, podrobnosti osupnejo

Nekdanji član Barcelone je že izjavil, da si želi delati z Argentincem, pri Marci pa so zapisali, da je povsem drugačna zgodba z njegovim prijateljem Luisom Suarezom, ki se ni znašel v Nizozemčevih načrtih. Koeman je tako že prečrtal Urugvajca, ki naj bi bil zdaj tik pred prestopom k torinskemu Juventusu. Pri stari dami bodo tako združili nekdanja velika rivala na El Clasicih - Suareza in Cristiana Ronalda. 

Barcelona je z neizpolnitvijo Messijevih zahtev precej tvegala. Po poročanju medijev naj bi tako vodstvo blaugrane zavrnilo ponudbo Manchester Cityja, ki je za argentinskega zvezdnika pri 33 letih zavrnila 100 milijonov evrov, Angleži pa so poleg tega ponudili še Gabriela Jesusa, Erica Garcio in Bernarda Silvo.

Nezadovoljni Messi bi lahko naslednje leto zapustil Barcelono brez odškodnine, saj mu poteče pogodba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:49 7. September 2020.

    Pri vsem tem denarju ki ga ima, pa da se ne pozanima preko svetovalcev kako in kaj, je pa tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.