Messi: Sramotno je, da se je znašel na tem mestu

Foto: Profimedia
Dobitnik zlate žoge je imel svojega favorita.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je ta teden osvojil že svojo šesto zlato žogo, ki jo podeljuje France Football. S tem je za eno takšno priznanje prehitel svojega velikega tekmeca Cristiana Ronalda. Argentinec je svoj glas sicer namenil članu Liverpoola Sadiu Maneju.

"V tem letu je bilo veliko izjemnih nogometašev, a izbral sem Maneja, ker je igralec, ki ga resnično uživam gledati. Imel je izjemno sezono z Liverpoolom," je svoj izbor pojasnil Messi. "Sramotno je, da se je znašel šele na četrtem mestu," je še dodal superzvezdnik Barcelone. Mane je v izboru sicer končal za Messijem, klubskim olegom Virgilom van Dijkom in Ronaldom.

"Bilo mi je všeč, ko sem imel pet zlatih žog in bil pri tem edini. Ko me je Cristiano ujel, moram priiznati, da me to ni razveselilo. Na vrhu nisem bil več sam. Ampak, to je logično," je dejal Messi, ki je zdaj znova prevzel pobudo v zbiranju zlatih žog.

Ali to pomeni, da je najboljši vseh časov? "To je resnično težko reči. V drugih časih so bili drugi veliki igralci, ki jih je težko primerjati z mano, Ronaldom, Neymarom, Mbappéom. Vsakdo ima svoje prednosti. Iskreno povedano, ne vem, če sem najboljši v zgodovini nogometa. Imel sem srečo, da sem osvojil šest zlatih žog, kar je več od drugih," je menil Messi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.