"Messi bil tako slab, da nisem več želel njegovega dresa"

Foto: epa Lionel Messi
Želel je dres Lionela Messija, nato pa ...
Oglej si celoten članek

Gavči razbiti Argentina na kolenih proti Hrvaški

Dan po zmagi Hrvaške nad Argentino s kar 3:0 je Ante Rebić razkril, da si razočaran nad igro Lionela Messija ni več želel izmenjati dresa z zvezdnikom Barcelone.

"Če povem po pravici, sem želel Messijev dres za svojega prijatelja, ki je velik Lionelov navijač. A je Argentinec name naredil tako slab vtis, da si ga nisem več želel prositi za njegov dres. Res sem od njega pričakoval mnogo več," je priznal reprezentant Hrvaške.

Šok in evforija "Ubite vse iluzije, uničene sanje, klofute za nekatere"

Rebićev reprezentančni kolega Šime Vrsaljko pa ni bil niti najmanj navdušen tudi nad tem, za kako slabe poražence so se izkazali argentinski zvezdniki. "Jokali so kot majhne punčke,"  je povedal z nasmeškom na obrazu.

Video Minuta molka za Argentino

Po petkovem porazi Islandije nad Nigerijo Argentini sicer še ostajajo teoretične možnosti za uvrstitev v naslednji del mundiala.

Skupina D:
Argentina : Islandija 1:1 (1:1)
Hrvaška : Nigerija 2:0 (1:0)

Argentina : Hrvaška 0:3 (0:0)
Nigerija : Islandija 2:0 (0:0)

Islandija - Hrvaška
Nigerija - Argentina

Lestvica:
1. Hrvaška 6
2. Nigerija 3
3. Islandija 1
4. Argentina 1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:57 23. Junij 2018.

    Ma hrčki se vam je pač usralo že na naslednji tekmi vam bodo pokazali kje vam je mesto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.