Šport > Nogomet
2926 ogledov

"Ubite vse iluzije, uničene sanje, klofute za nekatere"

Lionel Messi
Na eni strani evforija, na drugi izjemno razočaranje.

"Adios, Leo Messi. Hrvaška razbila Argentino na koščke," je naslov, ki je izstopal na spletnem portalu 24sata.hr, kjer so v članku še dodali, da so lahko gavči še srečni, da so v mreži končale le tri žoge. 

"To je največja zmaga v zgodovini, a Hrvaška ostaja ponižna," pa je besede selektorja Zlatka Dalića prenesel portal index.hr. Nogometni strokovnjak, ki je Ognjene prevzel šele ob koncu neprepričljivih kvalifikacij za svetovno prvenstvo, je že postal velik heroj v domovini.

Povsem drugačno vzdušje je v Argentini, kjer mnogi ne pomnijo takšne katastrofe. "Če je remi z Islandijo poskrbel za dvome, je poraz z 0:3 ubil vse iluzije, uničil na tisoče sanj, iz spanca vrgel in oklofutal tiste, ki so še verjeli v dober dosežek reprezentance. Res je, da manjka še ena tekma, prav tako bosta igrali še Islandija in Nigerija. Ampak to, kar je Argentina pokazala v četrtek, ne nosi nobenega upanja. ekipa ni bila ekipa. Nikoli. Nikoli. Zmeda od enega do drugega konca igrišča, brez kakšnega načrta za igro, izbranci Sampaolija so bili grdo poraženi. Na koncu je občutek celo tak, da so jo dobro odnesli," so zapisali pri največjem argentinskem časopisu Clarínu, podobnega menja pa so bili tudi ostali mediji.

 

Komentarjev 2
  • janez60 08:19 22.junij 2018.

    Me že oblast dost jebe in to brez tebe.

Sorodne novice