Šport > Nogomet
3097 ogledov

Najlepša ruska navijačica zvezdnica filmov za odrasle

Natalija Nemčinova, navijačica Rusije, mundial 2018 Elmar Kremser/DPA/PIXSELL Blondinka je ukradla šov med odprtjem svetovnega prvenstva v Moskvi.
Med otvoritveno slovesnostjo svetovnega prvenstva je bila veliko pozornosti deležna ruska navijačica.

Režiser televizijskega prenosa slavnostnega odprtja svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji se je pogosto vračal na tribune stadiona Lužniki, kjer je največ pozornosti namenil ruski blondinki.

Fotografije Natalije Nemčinove so hitro obkrožile družbena omrežja, kjer je bila deležna številnih pohval na račun svojega izgleda, nato pa s strani navijačev in medijev proglašena za najlepšo rusko navijačico prvenstva.

Spletni "detektivi" so hitro izbrskali podrobnosti o neznani lepotici in ugotovili, da je Natalija zvezda filmov za odrasle, v katerih nastopa pod različnimi psevdonimi, kot so Natali Nemtchinova, Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya in Annabell.

Rusinja je leta 2007 postala miss Moskve, v industriji za odrasle pa je dejavna od leta 2016. Sicer gre za zvesto privrženko ruske reprezentance, katero je spremljala že na evropskem prvenstvu leta 2016 v Franciji.

 

natali nemtchinova

A post shared by @ michael_mandzhi on

Komentarjev 1
  • Indiana_Agar 18:07 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna kariera v življenjuu .... Oglejtee si več tukaj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

Sorodne novice