Messi v 95. minuti rešil PSG, Neymar v solzah z igrišča

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lionel Messi je Parižanom priskrbel tri točke.
Oglej si celoten članek

V 24. krogu francoskega prvenstva sta se na Parku princev v Parizu pomerila PSG in Lille, nora tekma pa se je končala z izidom 4:3. Odločilni zadetek je v 95. minuti s prostega strela zabil Lionel Messi.

Parižani so na dvoboju že v 17. minuti vodili z dvema zadetkoma prednosti, v polno sta namerila Kylian Mbappe in Neymar. A nato je sledil velik preobrat, gostje so po treh doseženih golih povedli s 3:2. Lille je nato vodil vse do 87. minute, ko je izenačil Mbappe, v sodnikovem dodatku pa je argentinski velezvezdnik sprožil z nekaj več kot dvajset metrov in zadel levi spodnji vratarjev kot. Okroglo usnje se je od vratnice odbilo v mrežo.

PSG je na tekmi doživel tudi neprijeten udarec, z igrišča so na nosilih namreč odnesli Neymarja. Ta je ob tem potočil nekaj solz.

Čeprav je Brazilec znan po tem, da zaradi sestrinega rojstnega dneva redno izpušča tekme v prvi polovici marca, v preteklosti so ga obtoževali, da v tem obdobju namerno prejema suspenze in simulira poškodbe, je tokrat zvin gležnja v 51. minuti resnično izgledal grdo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.