Šport > Nogomet
987 ogledov

Messi v 95. minuti rešil PSG, Neymar v solzah z igrišča

Lionel Messi Profimedia
Lionel Messi je Parižanom priskrbel tri točke.

V 24. krogu francoskega prvenstva sta se na Parku princev v Parizu pomerila PSG in Lille, nora tekma pa se je končala z izidom 4:3. Odločilni zadetek je v 95. minuti s prostega strela zabil Lionel Messi.

Parižani so na dvoboju že v 17. minuti vodili z dvema zadetkoma prednosti, v polno sta namerila Kylian Mbappe in Neymar. A nato je sledil velik preobrat, gostje so po treh doseženih golih povedli s 3:2. Lille je nato vodil vse do 87. minute, ko je izenačil Mbappe, v sodnikovem dodatku pa je argentinski velezvezdnik sprožil z nekaj več kot dvajset metrov in zadel levi spodnji vratarjev kot. Okroglo usnje se je od vratnice odbilo v mrežo.

PSG je na tekmi doživel tudi neprijeten udarec, z igrišča so na nosilih namreč odnesli Neymarja. Ta je ob tem potočil nekaj solz.

Čeprav je Brazilec znan po tem, da zaradi sestrinega rojstnega dneva redno izpušča tekme v prvi polovici marca, v preteklosti so ga obtoževali, da v tem obdobju namerno prejema suspenze in simulira poškodbe, je tokrat zvin gležnja v 51. minuti resnično izgledal grdo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice