Šport > Nogomet
3591 ogledov

Neymar jo je želel spraviti v posteljo, a storil kardinalno napako

Odbojkarica Key Alves s sestro dvojčico Instagram
Najpopularnejša odbojkarica na svetu Key Alves, ki ima na Instagramu skoraj osem milijonov sledilcev, je razkrila, da jo je sloviti Neymar vabil v Pariz, toda vabilo je zavrnila. Pojasnila je, zakaj.

Čari ene najlepših odbojkaric na svetu, Brazilke Key Alves, niso ostali neopaženi niti pri brazilskem nogometnem virtuozu Neymarju. Ta si je očitno zaželel družbe odbojkarice, ki ne skriva, da največje zaslužke ustvari na platformi za odrasle OnlyFans, kjer pa, kot sama trdi, ne objavlja erotičnih vsebin. 

A pri osvajanju Alvesove je Brazilec, ki je nenehno rad v družbi lepih deklet, storil kardinalno napako. Napako, ki je preprečila, da bi Alvesova spakirala kovčke in odletela v Pariz. Neymar je namreč vabilo v posteljo poslal tudi njeni sestri dvojčici Keyt. Najprej je osvajal dvojčico Keyt, ko pa je ta začela zvezo z novim fantom, se je preusmeril h Key. Ta je vse skupaj povedala sestri, slednja pa se je odločila, da se bo z Neymarjem soočila. "In veste, kaj je rekel? Kdo ve, mogoče pa pristanem v postelji z obema. S sestro Keyt se pogovarjava o vsem. Mar je res mislil, da ne bova govorili o tem? Če je ne bi osvajal, če bi pisal samo meni, bi že bila v Parizu," je – da je za Neymarja vse skupaj še toliko bolj boleče – kar v brazilskem Big Brotherju razkrila Key.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key Alves (@keyalves)

Key Alves je sicer priznala, da Neymarja v živo še ni spoznala, da pa pozna večino njegovih prijateljev. No, po zadnjem osvajalskem kiksu brazilskega zvezdnika, vprašanje če si bo srečanja z Neymarjem sploh kdaj želela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KEYT 🇧🇷 (@keyt.alves)

 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:33 17.februar 2023.

    Še vedno trdim, da je večina nogomatašev sposobna igrati zgolj z eno možganska hemisfero. Drugega kot, brcati žogo niso sposobni so pa, paradoksalno dobro plačani. Vsega se pač ne da kupiti !