Messi z novo pogodbo zasluži več

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Splošno znano dejstvo je, da si Lionel Messi želi svojo kariero zaključiti v Barceloni. Argentinec, ki je pogodbo s katalonskim nogometnim velikanom podaljšal do junija 2018, bo na leto zaslužil vrtoglavih 16 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je s podaljšanjem pogodbe zajetno povečal svoj letni prihodek, ki po novem znaša 16 milijonov evrov. Petindvajsetletnik še vedno ne bo najbolje plačani nogometaš na svetu, je pa njegova pogodba prav gotovo v skladu z izjemnim talentom, ki ga poseduje argentinski čudežni deček.

Znesek v višini 16 milijonov evrov vključuje osnovno plačo in bonuse, vendar so bonusi glede na pretekle rezultate za Messija zlahka dosegljivi, zato jih lahko neposredno uvrstimo v njegov letni zaslužek.

Enega izmed bonusov bo prejel, če bo zaigral na 65 odstotkih Barçinih obračunov, kar je Messi v svojem času na Camp Nou vedno dosledno izpolnjeval. V primeru poškodbe se tekme, ki jih ne bo igral, ne bodo upoštevale. Drugi bonus pa bo prejel, če se Barcelona kvalificira v Ligo prvakov, kar je Kataloncem brez večjih težav uspelo zadnjih devet let. Odkupna klavzula Lionela Messija še naprej znaša 250 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.