Messija končno obožujejo tudi Argentinci

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski čudežni deček Lionel Messi je priznal, da nikoli ni upal sanjati o vseh uspehih, ki jih je v svoji karieri dosegel še pred šestindvajsetim letom starosti. Zvezdnik Barcelone dandanes sanja samo še o naslovu svetovnega prvaka.
Oglej si celoten članek

Dolgo je veljajo, da Lionel Messi v argentinskem dresu ni tako prepričljiv kot v dresu Barcelone, reprezentančne ambicije domnevno najboljšega nogometaša na svetu pa zato ne pojenjajo. ''O čem sanjam? O tem, kar mi še ni uspelo osvojiti. Zmagati na svetovnem prvenstvu z Argentino. Osvojil sem že skoraj vse, na individualni in klubski ravni, le to mi še manjka,'' je povedal Messi, ki nikoli ni pričakoval, da bo užival tako blestečonogometna kariera.

Foto: EPA lionel messi argentina Argentinec je še razkril, da ima z domačimi navijači končno takšen odnos, kot si ga je vedno želel. ''Vedno sem stremel k tem, da bom spoštovan doma in drugje po svetu. Kadar sem prišel domov, je bilo drugače kot kjerkoli drugje. Sedaj se je to spremenilo, kar me zelo veseli. Zasluga gre rezultatom. Ko zmaguješ, se stvari spremenijo,'' je modroval Messi in dodal, da ima Argentina še veliko prostora za izboljšave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.