Šport > Nogomet
12 ogledov

Messija končno obožujejo tudi Argentinci

lionel messi argentina EPA
Argentinski čudežni deček Lionel Messi je priznal, da nikoli ni upal sanjati o vseh uspehih, ki jih je v svoji karieri dosegel še pred šestindvajsetim letom starosti. Zvezdnik Barcelone dandanes sanja samo še o naslovu svetovnega prvaka.

Dolgo je veljajo, da Lionel Messi v argentinskem dresu ni tako prepričljiv kot v dresu Barcelone, reprezentančne ambicije domnevno najboljšega nogometaša na svetu pa zato ne pojenjajo. ''O čem sanjam? O tem, kar mi še ni uspelo osvojiti. Zmagati na svetovnem prvenstvu z Argentino. Osvojil sem že skoraj vse, na individualni in klubski ravni, le to mi še manjka,'' je povedal Messi, ki nikoli ni pričakoval, da bo užival tako blestečonogometna kariera.

lionel messi argentina | Avtor: EPA EPA
Argentinec je še razkril, da ima z domačimi navijači končno takšen odnos, kot si ga je vedno želel. ''Vedno sem stremel k tem, da bom spoštovan doma in drugje po svetu. Kadar sem prišel domov, je bilo drugače kot kjerkoli drugje. Sedaj se je to spremenilo, kar me zelo veseli. Zasluga gre rezultatom. Ko zmaguješ, se stvari spremenijo,'' je modroval Messi in dodal, da ima Argentina še veliko prostora za izboljšave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.