Šport > Nogomet
26 ogledov

Mourinho: "Messi najboljši na svetu, ker je Ronaldo z Marsa"

Mourinho Vilanova Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvens EPA
Trener madridskega Reala, José Mourinho, je dejal, da je njegov varovanec Cristiano Ronaldo z drugega planeta ...

"Bil bi zločin, če Ronaldo letos ne bi osvojil nagrade Ballon d'Or. Če je Messi najboljši na svetu, je to le zato, ker je Ronaldo z drugega planeta," je v šaljivem tonu za portugalski časnik A Bola dejal José Mourinho.

"On ni bil rojen na Madeiri, ampak na Marsu. Sploh ni Zemljan, zato je najboljši nogometaš v vesolju. Če Cristiano letos ne dobi nagrade, potem je to zaradi njegove javne podobe. Ni namreč vedno prijazen do vseh okrog sebe in v javnosti se ne 'prodaja' tako dobro kot nekateri drugi," je dodal Mou.

Odkril je tudi še en razlog, ki po njegovem mnenju tehtnico v internem dvoboju Cristiano - Leo, nagne na Portugalčevo stran. "Stvari so bile za Cristiana precej težje kot za Messija. Messi je odraščal s svojim klubom in ekipo, Ronaldo pa je prišel iz Anglije v ekipo, ki ji ni šlo dobro. Moral se je razvijati skupaj z moštvom, ki še ni bilo dokončno izgrajeno," je zaključil Mou.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.