Šport > Nogomet
18 ogledov

Remi na Camp Nou vreden štiri točke

Mourinho Vilanova Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvens EPA
Po koncu prvega ligaškega El Clasica v letošnji sezoni, ki se je na Camp Nou končal z remijem, je José Mourinho športno čestital Titu Vilanovi. Portugalec je bil zelo zadovoljen s predstavo, ki so jo njegovi varovanci pokazali na ''sovražnikovem'' ozemlju.

Mourinho je med stiskom roke trenerju Barcelone povedal: ''Bil je velik spektakel. Zmagala bi lahko katerakoli ekipa.'' Čeprav Portugalec obžaluje zamujeno priložnost Reala, da na Camp Nou še enkrat premaga katalonskega velikana, je zadovoljen s predstavo svojih nogometašev. V slačilnici je imel nekaj pripomb na nekatere tehnične podrobnosti, kljub temu pa je trener belega baleta vesel pomembne točke v boju za naslov španskega prvaka. Razlika med obema ekipama ostaja osem točk. Lahko bi znašala samo pet, prav hitro pa bi se lahko zgodilo, da bi narasla na enajst.

Mourinha je navdušila predvsem predstava Cristiana Ronalda, ki je kljub lažji poškodbi rame dosegel dva gola, čestitke za dobro igro pa je namenil tudi vsem ostalim nogometašem. ''Remi bi bil lahko vreden štiri točke. Če bomo igrali tako, jih lahko premagamo na Bernabeu. Še naprej moramo delati v tej smeri. Všeč mi je, kako je igrala moja ekipa. V igri smo bili vse do konca. Ustvarili smo si priložnosti in lahko bi zmagali,'' je povedal Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.